Vill du ge en engångssumma?

Det är enkelt och lätt att endast bidra en gång!

Om du inte vill eller har möjlighet att bli månadsgivare så kan du alltid bidra med en engångsgåva. Ibland kanske man kan vilja bidra endast med en engångssumma för att stötta någon klimataktivist, till exempel med 200 kronor och uppåt. Vi tar en liten summa för kostnader med vår administration. Så mycket som 90 % av allt som du bidrar med går oavkortat till våra klimataktivister.

Du vet väl om att alla klimataktivister som uppfyller vår krav kan söka bidrag från Klimataktivistfonden Karl-Bertil Jonsson? 

När någon söker bidrag hos oss, ser vi till att de som får bidrag via oss, alltid agerar på ett fredligt sätt, med civil olydnad och med respekt för alla människor, även för dem som är motståndare och använder våld eller verbala hot mot klimataktivister. Vi kontrollerar att de aktivister som får stöd från vår fond är ärliga och arbetar efter våra fredliga principer om civilt motstånd.

Så här bidrar du

Du kan snart återigen när bankkontot är klart ge en engångssumma via vår insamlingssida eller om du vill ge en särskild gåva kan du skicka ett mail till oss. I så fall skickar vi ett gåvobevis till den adress som du anger i ditt mail. Den minsta summan som du kan ge är i så fall 200 kronor, och vi drar av endast för porto och gåvobevis, men 90% av summan går oavkortat till den som du vill bidra till.

1. Klicka på den här länken för att ge en engångssumma.

2. Skicka ett mail till oss med information om den adress dit du vill att vi skickar gåvobevis med ditt namn samt mottagarens namn (och postadress om du vill att vi ska skicka gåvobeviset till dig, eller om du vill att vi skickar den direkt till en klimataktivist). Vår e-postadress är: klimataktivistfonden@proton.me

Tack för att du bidrar med en engångssumma – det betyder mycket för oss!