Snart bank & Swish

Snart har vi även bankkonto

Vi arbetar för att det ska vara så säkert som möjligt när du stöttar och donerar till klimataktivister. Eftersom det har blivit allt svårare och dyrare för föreningar att få öppna bankkonto, har det dröjt med att få ett Swishkonto för snabba donationer men vi arbetar just nu på att få ett godkännande hos en bank. Det innebär att vi snart kommer att kunna erbjuda dig som vill stötta klimataktivister att också kunna använda dig av ett bankgirokonto.


Du är mycket viktig för oss!

Flera klimataktivister lever ett ganska riskfyllt liv, det är svårt att kunna helhjärtat ägna sig åt ett arbete på heltid som kräver att de är på plats varje arbetsdag. Och de gånger som de deltar i en aktion för att skydda värdefull skog, våtmark eller blockerar vägen för stora maskiner, vägar och motorvägar vet de kanske inte på förhand om de kommer att bli gripna eller häktade. Det innebär ett stort problem för klimataktivisterna att inte kunna förutse hur deras liv kommer att bli. De lever ofta från dag till dag eftersom de helhjärtat ägnar sig åt kampen för ett bättre klimat.


Vi önskar att de inte skulle behöva leva så här, men vi inser att så länge som politiker och makthavare inte genomför nödvändiga åtgärder för att minska utsläppen från fossilindustrin och bilismen, kommer de att fortsätta kampen för ett bättre klimat. Därför är ditt stöd ovärderligt för deras klimatkamp!

Du som vill vara med och bidra till kampen är mycket viktig för oss, tack för ditt stöd!